یک سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی که در "دانشگاه میشیگان" اختراع شده است، طی یک آزمایش توانست به بهبود تشخیص در مورد کارآیی درمان سرطان مثانه کمک کند.
به نقل از نیوز مدیکال نت، پژوهشگران "دانشگاه میشیگان" (UMich) در بررسی جدید خود، توانایی یک سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی را تجزیه و تحلیل کردند تا ارزیابی کنند که آیا بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیش از جراحی برداشتن مثانه، به شیمیدرمانی پاسخ کامل میدهند یا خیر.
هوش مصنوعی در این تحقیق توانست به بهبود تشخیص کمک کند. با وجود این، دانشمندان هشدار دادند که هوش مصنوعی، جایگزینی برای تخصص انسان نیست و سیستم آنها نباید به صورت یک جایگزین برای پزشک مورد استفاده قرار گیرد. "لوبومیر حاجیسکی" (Lubomir Hadjiyski)، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه میشیگان و از پژوهشگران این پروژه گفت: اگر هوشمندانه از این سیستم استفاده شود، میتواند به انسانها کمک کند.
هنگامی که بیماران به سرطان مثانه مبتلا میشوند، جراحان در تلاش برای جلوگیری از بازگشت سرطان یا گسترش آن به سایر اندامهای بدن، اغلب کل مثانه را برمیدارند. با وجود این، شواهد بیشتری وجود دارند که ثابت میکنند اگر بیمار پس از کموتراپی هیچ شواهدی از بیماری نشان ندهد، ممکن است جراحی لازم نباشد.
با وجود این، تعیین کردن این که آیا ضایعه باقیمانده پس از درمان صرفا بافتی است که در نتیجه درمان زخمی شده یا این که بقایای سرطان به شمار میرود، دشوار است. دانشمندان در این فکر بودند که آیا هوش مصنوعی میتواند به تشخیص این موضوع کمک کند یا خیر.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.